carinova in race beste werkgever

Carinova is genomineerd voor Beste Werkgevers 2012. Carinova scoort als één van de beste vijftig werkgevers in Nederland in de categorie organisaties met meer dan duizend medewerkers. In deze categorie deden meer dan 400 bedrijven mee vanuit alle bedrijfstakken van het Nederlands bedrijfsleven. Denk daarbij aan industrie, banken, onderwijsinstellingen, zorgverzekeraars etc.

Effectory heeft in Nederland weer een groot onderzoek gehouden om te bepalen wie zich beste werkgever mag noemen. Deze verkiezing komt tot stand op basis van het meest betrouwbare onderzoek van Nederland; jaarlijks beoordelen meer dan 300.000 medewerkers hun eigen werkgevers.

Onderzoeksbureau Effectory stelde vast dat bijna over de gehele lijn een verbetering van de tevredenheid te zien is bij Carinova. Ten opzichte van het onderzoek van vorig jaar nam de betrokkenheid bij de organisatie duidelijk toe. De scores op de balans tussen werk-privé, zinvol werk, fit voelen en plezier in het werk waren veel beter dan de nationale indexcijfers. Voor medewerkers staat Carinova voor professionaliteit, verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden. De resultaten uit het onderzoek onderschrijven dit.

De Beste Werkgevers verkiezing van Effectory is een objectieve norm voor goed werkgeverschap. Dit jaar presenteert Effectory voor het eerst samen met VNU Media de lijst. Hiermee is het onderzoek het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland. Voor meer informatie zie staging2.beste-werkgevers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.