care4kids zoekt vrijwilligers uit heino en omgeving

Zorgorganisatie Residentiële & Ambulante Zorg zoekt vrijwilligers voor het Care4Kids Event Heino. Care4Kids is een gratis verwenweekend voor vijfendertig zorggezinnen op bungalowpark Landgoed Old Heino. Het evenement vindt dit jaar plaats van 28 september tot en met 1 oktober.

Er worden vrwijlligers gezocht die vanaf donderdag 27 september willen meehelpen met de voorbereidingen voor het weekend. Waar nodig krijgen de gezinnen het hele weekend zorg. Hiervoor worden mensen met ervaring in de zorg als helpende, verzorgende en/of verpleegkundige gezocht.

De zorggezinnen hebben het hele weekend een vast aanspreekpunt, hiervoor zoeken wij nog gastvrouwen en gastheren. Zij ondersteunen met allerlei hand- en spandiensten en houden het hele weekend een oogje in het zeil. Daarnaast bestaan de werkzaamheden van de vrijwilligers uit het afbouwen en opruimen na afloop van het weekend op maandag 1 oktober.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met mw. Hetty Lommers: T (088) 328 00 50, h.lommers@raz.nl of mw. Alie van den Berg: T (06) 106 855 26, tuindecovandenberg@hotmail.com. Zie ook de website: staging2.care4kidsevent.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.