buslijn 162 vanaf december van en naar dalfsen

Buslijn 162, die van Raalte via Lemelerveld naar Ommen rijdt, krijgt per 20 december een nieuwe bestemming. Dat bevestigt woordvoerder Katja Pronk van de provincie. Vanuit Lemelerveld zal de bus naar Dalfsen rijden, en daar aansluiten op de trein naar Zwolle.

“Vooral onder scholieren is behoefte aan deze lijn. Ten opzichte van de bus die er nu rijdt, wordt hun reistijd met een kwartier verkort.” Eigenaren van een sterabonnement mogen tussen Dalfsen en Zwolle gratis reizen met de NS, andere reizigers tellen 75 extra neer voor de reistijdverkorting.

Het vervoer op deze lijn is in handen van Syntus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.