broeklander feest laat weer van zich horen

Het Broeklander Feest laat ook dit jaar weer op ludieke wijze van zich horen in de buurtdorpen. Met reclameborden vol smeuïge kreten probeert de organisatie ook dit jaar weer het volk naar hun dorp te trekken. En die kreten? Die liegen er niet om.

“Amy Winehouse, The Beegees & Michael Jackson hebben afgezegd,” valt te lezen op een bord. “Geen Nyhoff, geen pony’s. Broekland; gebrekkig maar gezellig.” De spelers van het eerste team van SV Heeten krijgen overigens ook nog een uitgaanstip van de organisatie van het feest: “Degradatieverdriet verdrink je prima op het Broeklander Feest.”

Het Broeklander Feest duurt van 27 tot en met 30 juli.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.