Home / archiefcentraal / braderie tijdens wijhese zomerfeesten

braderie tijdens wijhese zomerfeesten

De Algemene Wijhese Ondernemersvereniging (AWO) houdt op vrijdag 6 juli van 14.00 uur tot 21.00 uur een braderie tijdens de Wijhese Zomerfeesten.

Op deze dag staat het centrum van Wijhe in het teken van theater, muziek en entertainment. Voor jong en oud is er van alles te beleven. Snuffelen langs de vele kramen, uitrusten op de diverse terrassen en ondertussen genieten van theater, muziek en entertainment.

Voor de echte humor komen Stom & Heriie. Zij zorgen voor hilarische taferelen. De mensen van theaterbureau Lokate zullen op stelten langs de kramen lopen. Toneelgroep Tavenu zal ook op diverse plekken in de winkelstraat aanwezig zijn.

Olivia Suikerspin en Johnny Popcorn maken muziek en entertainment voor jong en oud in de sfeer van vervlogen tijden van de muziekfilms. Tussendoor is Ben de Banjoman van de partij. ’s Avonds is de Tismawajewendband in de winkelstraat om de sfeer te verhogen. Voor de kinderen is er een schmink kraam en natuurlijk een springkussen aanwezig.

Als om 21.00 uur de braderie ten einde loopt begint de muziek op de Wijhese terrassen en kan het feest doorgaan tot in de late uurtjes.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.