belangrijke wijziging n348

Nu loopt de omleiding nog via bedrijventerrein De Zegge. Omdat de rotonde Overkampsweg volledig wordt afgesloten, vervalt die omleiding. Dit heeft tot consequentie dat Raalte, inclusief het bedrijventerrein De Zegge vanuit het zuiden (Deventer en Heeten) niet meer bereikbaar is.

Wel is vanaf dinsdag 10 juli de N348 gedeelte kruispunt Bos – rotonde Wijheseweg/BK-straat klaar en opengesteld voor het verkeer. Dit maakt Raalte vanuit de richting Wijhe en Zwolle/Heino weer beter bereikbaar. Het bedrijventerrein is het beste bereikbaar via de N35 en dan de Almelosestraat. De nieuwe Ceintuurbaan is vanaf dinsdag ook opengesteld voor het verkeer.

Omleidingsroutes in hoofdlijnen zijn:

Zwolle – Twente vv:

Via A1 / A50 / A28 of N35 / A35

Deventer – Zwolle vv:

Via A1 / A50 / A28 of N337 (via Olst / Wijhe)

Deventer – Raalte vv:

N337 (via Olst / Wijhe) – Zwolle – N35

Holten – Raalte vv:

Via Haarle en N35

Ommen – Deventer vv:

Via N35 / A35 / A1 (via Almelo) of N35 / A28 / A50 / A1 (via Zwolle)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.