Home / archiefcentraal / beachvolleybaltoernooi van aksie succes

beachvolleybaltoernooi van aksie succes

Bij café-zalen Spoolder hadden de leden van Aksie tonnen zand uitgestort om twee velden te realiseren. Spoolder zorgde voor een bierwagen en uiteraard was er muziek. De deelname was divers. Van vriendenteams tot een clubje van enkele Luttenbergse volleybalsters (die zondagmiddag, ondanks dat ze een speelster te weinig hadden, toch nog enkele wedstrijden wisten te winnen), van een team van Jeugdgroep Aksie tot een afvaardiging uit Lemelerveld.

Na de voorrondes op zaterdag, bleven acht teams over. En natuurlijk werd er niet alleen in toernooiverband gespeeld. Na afloop van het officiële programma op zaterdag, gingen verschillende deelnemers gewoon verder. Dat enkelen al diep in het glaasje hadden gekeken, zorgde alleen maar voor een verhoging van de feestvreugde.

Het waren zondagmiddag de jonge Lemelerveldse volleyballers Yke Scholten, Rens Sibelt, Thijs Mars en Mirthe Heuver, die met de hoogste eer aan de haal gingen. En zo schalde rond half zes speciaal voor hen het Wilhelmus door Luttenberg.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.