beachvolleybal bij poort van wijhe

De vierde editie van het Poort van Wijhe beachvolleybaltoernooi in Wijhe wordt op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli gehouden. De vrijdag is de kick-off met een beachsoccertoernooi en op de zaterdag is het beachvolleybaltoernooi, met aansluitend een beachfeest die tot in de late uurtjes doorgaat. Naast het beachsoccer en beachvolleybal is er ook tussen de wedstrijden door van alles te beleven. De wedstrijden van de tegenstander bekijken of meedoen aan de activiteiten die op het veld te doen zijn. Schrijf je snel in via staging2.beachvolleybalwijhe.com voor 20 euro per team (twee dagen 30 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.