beachvoet en volleybaltoernooi geslaagd

De vierde editie van het beachvoet- en volleybaltoernooi bij de Poort van Wijhe stond afgelopen weekend op het programma. In voorbereiding was het nog spannend of het terrein op tijd gereed zou zijn, met de medewerking van de gemeente is dit allemaal goed gekomen.

Op vrijdag deden er in totaal acht teams mee met beachvoetbal; twee meer dan vorig jaar. Het toernooi begon om 18.00 uur. In de boarding gingen de wedstrijden er hard aan toe; de uiteindelijk winnaar was Molshope.

Op zaterdag ging het toernooi om 13.00 uur van start; met 21 teams op drie velden. Met een zonnetje, een drankje en een Megaspies BBQ van Salland Catering was het een goede dag. Rond 20.00 uur werd de finale gespeeld door KZALOE en de Bintangs, met als winnaar de Bintangs.

Het toernooi is afgesloten met een beachfeest met DJ D-Lirious.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.