band zonder banaan op sukerbietenfeest

De BZB (Band Zonder Banaan) komt op donderdag 2 augustus naar Lemelerveld voor een optreden tijdens het Sukerbietenfeest. Op de nieuwe CD 7 (zeven) vallen alle elementen van negentien jaar BZB perfect samen. De enorme bak live-ervaring; de punky folkrock; de thematiek van de nummers en het artwork maken zeven tot het kroonjuweel uit het omvangrijke oeuvre van deze band.

Zanger Fred: “Er wordt ons vaak gevraagd om een etiketje op de muziek te plakken. Dat is best lastig omdat onze nummers zowel pop, punk als folk bevatten terwijl onze basis toch altijd rock is geweest. Ik denk dat de term Nederfolkrock wel goed weergeeft waar BZB anno 2012 voor staat.”

De muziek is een belangrijke rode draad tijdens het Sukerbietenfeest. Op woensdagavond 1 augustus pakt DJ Benn op het buitenpodium die draad op met zijn lekkerste beats en hits. Tijdens het Lenferink Droomfeest zijn er optredens van Stef Ekkel en Martin Dams.

Donderdag is er dus de BZB. Traditioneel wordt op vrijdagmiddag het shantyfestival gehouden met de Bornse Moaten, de Bargzangers en de Stuwzangers. PitchLight is een 11-koppige soul-, pop- & rockcoverband met een gevarieerd repertoire voor de vrijdagavond. DJ Team Het Einde staat voor de tweede keer in successie garant voor prachtig feessie op zaterdagavond met doldwaze humor en interactieve acts. Op zondag wordt het feest afgesloten met de juiste muziek op het juiste moment van Party DJ Marcel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.