auto op de kop op hondemotsweg

Een 16-jarige jongen uit Raalte is zaterdag 21 juli aan het eind van de middag licht gewond geraakt bij een ongeval aan de Hondemotsweg. De jongen zat achter in een auto die in de richting van Raalte reed.

Door nog onbekende oorzaak kwam de 19-jarige bestuurster uit Raalte in de rechterberm terecht. Daar raakte ze twee bomen waarna de auto over de kop sloeg en op het dak tot stilstand kwam. De 16-jarige jongen kwam daarbij bekneld te zitten. Een voorbijgangster heeft hem gestabiliseerd totdat de hulpverleners arriveerden. De jongen moest door de brandweer worden bevrijd.

Hij was goed aanspreekbaar en is voor controle en verzorging van diverse wonden overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster en een andere inzittende, ook een 19-jarige vrouw uit Raalte, kwamen met de schrik vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.