appelloop dit jaar vanaf de olsterhof

Na vijftien jaar de start en finish te hebben gehad bij Huize Westervoorde (het voormalig gemeentehuis in Olst) start en finisht de Appelloop dit jaar bij de toegang tot het park De Olsterhof aan de Aaldert Geertsstraat in Olst. Op deze plek bevindt zich ook het kantoor van de nieuwe hoofdsponsor Notariaat Roelofs. Het kantoor van Roelofs zal tijdens de Appelloop dienst doen als wedstrijdsecretariaat. De prijsuitreiking gaat plaatsvinden in de muziekkoepel in het park.

De Appelloop is dit jaar precies vijf kilometer lang. Achterop het parcours bij de Beltenweg wordt er richting Ton Jansen Recreatie een klein lusje extra gelopen om de precieze afstand te krijgen. Op de site van de Appelloop is alle informatie te vinden over de kinderlopen, het gewicht in appels voor de school van het snelste meisje, de 5 en 10 kilometer, de snelste man en vrouw uit de gemeente Olst-Wijhe en de bedrijvenloop.

De Appelloop vindt, zoals gebruikelijk, plaats op de woensdag (12 september) voorafgaand aan de Jaarmarkt. Voorinschrijven kan via de site die binnenkort ook volledig vernieuwd zal zijn. De voorinschrijvers kunnen hun borstnummer dit jaar al afhalen vanaf ongeveer 16.15 uur in een tent in het park De Olsterhof. De Aldi blijft bereikbaar tussen 18.00 en 20.00 uur. Het kan zijn dat Aldi-bezoekers zo nu en dan even moeten wachten bij het oversteken van de Hendrik Droststraat. Voor meer informatie kun je op staging2.appelloop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.