Home / archiefcentraal / alle kranten wegener in de verkoop

alle kranten wegener in de verkoop

Mecom gooit al haar kranten in de verkoop. Onder die kranten valt onder meer dagblad de Stentor van Wegener. Dat meldt Villamedia. Rob Vunderink, voorzitter van de ondernemingsraad van Wegener, laat in het artikel weten dat Mecom ‘de handdoek in de ring gooit’.

‘Het vertrek van topman Tom Toumazis luidt het einde in van Mecom’, aldus Vunderink op Villamedia. Vunderink baseert dat op een persbericht van Mecom. Eerder al werden alle kranten in Duitsland en Noorwegen verkocht.

Lees ook

Raalter college akkoord met bestemmingsplan voor locatie Marissink

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met het bestemmingsplan voor plan Marissink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.