all art interieur vestigt zich in regio

De grootste landelijke franchiseorganisatie op gebied van vastgoedstyling HuisMakeOver vestigt zich in Oost-Nederland. Het nieuwe interieuradvies en stylingsbureau All Art Interieur heeft zich met deze formule gevestigd in stichting Het Nieuwbouwhuis te Schalkhaar.

All Art Interieur is in mei dit jaar opgericht door Allart Kruitbosch. Die bij toeval in aanraking kwam met HuisMakeOver. Allart zal samen met zijn (oud-)collega Maaike Groot Koerkamp de regio Oost-Nederland oppakken. Samen met directeur Arjan van Jaaren van HuisMakeOver zullen ze het regiokantoor verder uitbouwen. Hij heeft al vele opdrachten verzorgd voor diverse grote landelijke vastgoedpartijen.

Ze richten zich op verkoopstyling, interieurontwerp, 3d visualisaties, modelwoningen, uitponden, project en woningstoffering, VerkoopKlaarPlan, KoopKlaarPlan, WoonKlaarPlan, coördinatie van verbouwing. Kortom, alles dat met het interieur te maken heeft.

HuisMakeOver is door heel Nederland actief. Het bestaat uit een team van erkende adviseurs die allemaal interieurstylist of interieurarchitect zijn. Deze franchiseformule werkt aan diverse producten om de problemen in de woningmarkt een oplossing te bieden. Ze werken samen met grote vastgoedpartijen, makelaarskantoren, woningcorporaties maar ook voor de gewone consument. Een VerkoopKlaar adviesrapport bevat persoonlijk advies waar de consument zelf mee aan de slag kan of door HuisMakeOver kan laten uitvoeren.

All Art Interieur is een nieuw interieur bedrijf, opgericht door de 29 jarige Allart Kruitbosch uit Raalte: “Ik ben al jaren werkzaam in de interieurbranche en ondanks de slechte tijd zie ik de vele mogelijkheden om op betaalbare wijze interieuradvies te geven. VerkoopKlaar maken van een woning is erg belangrijk met dit grote aanbod. De zekerheid en collectief jarenlange ervaring van alle HuisMakeOver collega’s zorgen er voor dat u een betrouwbare partij heeft aan All Art Interieur.”

Allart wordt ondersteund door Maaike Groot Koerkamp die hij nog kende van zijn vorige werkverleden. “We zijn een team dat elkaar versterkt. Maaike heeft ruim 15 jaar ervaring in interieurstyling. Ze is erg creatief en zocht ook een nieuwe uitdaging.”

All Art Interieur | HuisMakeOver heeft een kantoor in het nieuwe centrum stichting Het Nieuwbouwhuis Deventer. Gevestigd aan de Oerdijk 2 te Schalkhaar. Zie ook staging2.allartinterieur.nl of staging2.huismakeover.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.