aktieverkoop energytaartjes voor energy4all

Amsterdam vormt op zaterdag 23 september het decor voor de Dam tot Damloop. Een hardloopevenement met afstanden van vier en tien mijl. Vanuit Luttenberg en omgeving lopen circa dertig personen voor het goede doel Energy4all.

Stichting Energy4All zet zich in voor kinderen met een, tot nu toe, ongeneeslijke energiestofwisselingsziekten. Een energiestofwisselingsziekte wordt dan wel een zeldzame ziekte genoemd, toch worden er per week 1 à 2 kinderen geboren met deze ziekte. Slechts vijftig procent van deze kinderen haalt de leeftijd van tien jaar. Als de diagnose wordt gesteld, is het verschrikkelijk om te horen dat er nog geen enkel medicijn is tegen deze ziekte. Maar het onderzoek naar een medicijn is al vergevorderd.

Stichting Energy4All zet zich in om er voor te zorgen dat binnen een paar jaar energiestofwisselingsziekten bekend zijn in Nederland en dat er een medicijn komt om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen. Om dit goede doel te steunen, zijn er afgelopen week energytaartjes, gebakt door Bakkerij van der Most, verkocht. Dit was een groot succes. De energytaartjes zijn nog te koop bij Coop Tingen en in de bakkerijen van Van der Most.

Je kunt de Dam tot Damloop nog meelopen voor Stichting Energy4All. Je bent verzekerd van een startbewijs en je inschrijfgeld wordt betaald. Je start vanuit het Goede Doelen-vak, vlak achter de wedstrijdlopers en voor de recreatielopers. Je krijgt een gratis Energy4All-hardloopshirt en je ontvangt voorafgaand aan de loop gratis een leenchip die jouw prestatie nauwkeurig registreert. Daarnaast is er op zaterdag 25 augustus een gezamenlijke clinic. Meer informatie vind je op staging2.energy4all.nl of bel Katinka Klomp-Bourgonje via 0572-301022.

Sh’bam

Patricia Koolhof geeft op donderdag 19 juli vanaf 20.00 uur een les Sh’bam voor Energy4all. Je gaat minimaal een uur lang swingen op muziek in Sporthal Luttenberg. Deelname kost 5 euro, inclusief drankje. Trek je Jane Fonda-outfit aan en geef jouw energie voor de kinderen die geen/nauwelijks energie hebben. De opbrengst komt volledig ten goede aan Energy4all.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.