Home / archiefcentraal / 60 chalets rondom visvijver krieghuusbelten

60 chalets rondom visvijver krieghuusbelten

Recreatieoord Krieghuusbelten in Raalte mag zeer waarschijnlijk uitbreiden. Als het plan door de gemeenteraad komt worden er rondom de visvijver, aan de overkant van de camping, zestig chalets à 55 vierkante meter gebouwd.

De camping wil al lange tijd uitbreiden en nu lijkt het er dan eindelijk van te gaan komen. Wethouder Wout Wagenmans: “Het is een zeer uniek plan. We hebben veel overleg gepleegd en het is een aanwinst voor de Krieghuusbelten, maar ook voor de omgeving. De heren Westenenk, de eigenaren van de Krieghuusbelten, zijn erg blij.”

Lees ook

Meepraten over toekomst PCOB Heino

HEINO – De KBO-PCOB werkgroep ‘Succesvol Besturen Overijssel’ houdt op woensdagmiddag 29 september een bijeenkomst …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.