zomermarkt op angeli custodes

Voor de inwoners van Raalte wordt er op zaterdag 30 juni tussen 10.30 uur en 17.00 uur een zomermarkt gehouden in en om Angeli Custodes. Het gebouw van de locatie Angeli Custodes, onderdeel van Zorggroep Raalte, bestaat dit jaar 80 jaar.

Via de oude hoofdingang krijgt u een rondgang door het huis, eindigend in de tuin. Onderweg zijn er tal van attracties, zoals muzikale optredens, oude ambachten en kraampjes, expositie met als onderwerp Engelen. Speciaal voor de kinderen is er een springkussen, kunnen zij geschminkt worden en wordt er stokbrood gebakken. Na afloop van de zomermarkt wordt een openluchtdienst gehouden door pastor Moni Klein Gunnewiek met muzikale begeleiding door het personeelskoor. Op zondag 1 juli vindt Fietsvitaal plaats.

Een fietstocht georganiseerd door Zorggroep Raalte, waarbij belangstellenden de gelegenheid krijgen om, tijdens de fietstocht, op alle locaties van Zorggroep Raalte een kijkje te nemen. Starten is mogelijk tussen 09.00-11.00 uur, de dag eindigt rond 15.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.