winnende foto straalt een en al geluk uit

Het thema ‘Geluk’ van de afgelopen fotoactie bleek een moeilijke te zijn. Mensen hadden moeite met het verwoorden van het thema in een foto, maar desondanks zijn er een heleboel mooie foto’s ingestuurd.

De winnende foto is deze moeder met haar zoontje van mevrouw Huysmans. Jury: ‘‘Ze stralen geluk uit. Blijdschap en dus geluk kun je van hun gezichten aflezen! Het onderwerp, moeder met kind, komt mooi los van de achtergrond door de lichtval. Ook is de opname mooi van scherpte en belichting.

De foto is omgezet naar sepia(bruintoon), wat natuurlijk ook de achtergrond extra donker maakt, waardoor het onderwerp nog meer de aandacht krijgt. Ook in kleur zou deze foto heel mooi zijn.’’

De prijswinnares ontvangt een bon voor een gratis studiosessie bij De Fotograaf Raalte. Wil je nou zelf ook kans maken op een fotoshoot bij De Fotograaf? Doe dan mee met de volgende fotoactie ‘De zomer is je bol’. Ga naar buiten (of blijf lekker binnen) en ga op zoek naar de mooiste plaatjes binnen het thema. Misschien sta jij dan binnenkort wel zelf in de spotlight. Meedoen is heel simpel. Je gaat naar fotograaf.sallandcentraal.nl en stuurt je foto in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.