Home / archiefcentraal / wijhe verlengt contracten met handbaltrainers

wijhe verlengt contracten met handbaltrainers

Keukenland Wijhe ’92 heeft het contract met trainer Ronny Wolfkamp verlengd. Naast de damesselectie neemt Wolfkamp volgend seizoen ook de A1-selectie onder zijn hoede. Voor dames 2 blijft Eddy Klein Hofmeijer de trainer. De training van de B-selectie neemt Johan Odor voor zijn rekening. Rowie Zevenbergen gaat de C-jeugd trainen. Dick Nuessink fungeert als algemeen technisch coördinator en Frits van der Vegt zal het talententeam in de B-jeugd gaan trainen en daarnaast jeugdtrainers gaan begeleiden.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.