wedstrijdbad tijenraan weer geopend

Vanaf woensdagmiddag kan er weer in het wedstrijdbad van Tijenraan gezwommen worden. Om 12.00 uur is het bad weer geopend voor recreatief zwemmen. De zwemverenigingen en de kinderen die zwemles volgen kunnen er ook vanaf woensdag weer terecht. Doelgroepactiviteiten worden vanaf maandag 25 juni regulier ingepland. Vanaf woensdagmiddag geldt het normale entreetarief weer.

Het wedstrijdbad zou tot en met vrijdag 22 juni buiten gebruik zijn in verband met de herstelwerkzaamheden aan de beweegbare bodem. Die zijn echter voorspoedig verlopen, zodat het wedstrijdbad eerder dan gepland kan openen.

Kijk voor meer informatie op staging2.sportbedrijfraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.