Home / archiefcentraal / wedstrijdbad tijenraan weer geopend

wedstrijdbad tijenraan weer geopend

Vanaf woensdagmiddag kan er weer in het wedstrijdbad van Tijenraan gezwommen worden. Om 12.00 uur is het bad weer geopend voor recreatief zwemmen. De zwemverenigingen en de kinderen die zwemles volgen kunnen er ook vanaf woensdag weer terecht. Doelgroepactiviteiten worden vanaf maandag 25 juni regulier ingepland. Vanaf woensdagmiddag geldt het normale entreetarief weer.

Het wedstrijdbad zou tot en met vrijdag 22 juni buiten gebruik zijn in verband met de herstelwerkzaamheden aan de beweegbare bodem. Die zijn echter voorspoedig verlopen, zodat het wedstrijdbad eerder dan gepland kan openen.

Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfraalte.nl

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.