Home / archiefcentraal / we moeten eens iets met zzpers doen afl 6

we moeten eens iets met zzpers doen afl 6

“We zouden eens iets met ZZP’ers moeten doen”, hoorde stagiaire Marjon Hofman op een redactievergadering van Salland Centraal. Ze pakte die zinsnede op voor een afstudeerserie. Marjon studeert af als fotografe bij ROC Landstede. In haar afstudeeropdracht portretteert ze ZZP’ers, zelfstandigen zonder personeel. Op www.sallandcentraal.nl zie je acht zaterdagen lang de ZZP’er aan het werk. In de krant in de week daarna publiceert Marjon de portretten.

Hier op de site publiceert Marjon het proces dat leidt naar het portret. Ze maakte detailfoto’s om het juiste gevoel voor het portret te krijgen. Kijk komende week in de krant om te zien wie er achter deze reportage zit.

Wil je als ZZP’er ook in deze rubriek? Neem gerust contact op met adverteren@sallandcentraal.nl

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.