wandelexcursie door het boetelerveld

De VVV/ANWB Raalte bieden een wandelexcursie door het Boetelerveld op vrijdag 29 juni om 13.30 uur. Het Boetelerveld, gelegen ten zuidoosten van Raalte, is een overgebleven stuk natuur dat ontsnapt is aan de ontginning. Het reservaat is 170 hectare groot en bestaat uit vergezichten, vochtige heidevelden, bossen, diverse poelen en het pijpenstrootje, dat in het droge land welig tiert.

Een deskundige gids zal de wandelaars alle bijzonderheden en geheimen van het Boetelerveld onthullen. De excursie duurt ongeveer twee uur en de kosten zijn 4 euro per persoon. Belangstellenden kunnen zich tot een dag van tevoren opgeven bij de VVV/ANWB Raalte, tel 0572-352406. De volgende boetelerveldexcursies zijn: 10 augustus om 19.00 uur en woensdag 18 juli om 13.30 uur.

Let wel: Het Boetelerveld is vanwege de lage ligging vaak erg nat en hier en daar modderig. Het wordt daarom aangeraden om waterdichte wandelschoenen of regenlaarzen te dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.