waar kijk jij de finale van het ek

Nog drie wedstrijden te gaan en dan zit het EK voetbal in Polen en Oekraïne er al weer op. Voor het Nederlands elftal, en daarmee een groot aantal Oranjefans, was het EK al binnen een week voorbij. Het systeem van Van Marwijk had gefaald en de oranjekoorts was al snel doodgebloed. Desondanks wordt zondag 1 juli de finale van het EK gespeeld en het beloofd toch een mooie affiche te worden. Waar ga jij kijken?

Na de uitschakeling van het Nederlands elftal, zijn er veel kijkers afgehaakt. Maar voor de finale van het Euro2012 zijn er ongetwijfeld genoeg voetballiefhebbers die weer aanschuiven. Of die gewoon alles hebben gevolgd. Met tot nu toe nog maar één duel dat doelpuntloos eindigde, mogen we over de wedstrijden niet klagen. Of wel? Wat zijn jouw hoogte- en dieptepunten van dit EK?

Sommige zijn al op vakantie, wellicht naar één van de landen die nog in het eindtoernooi zitten. Er zijn nog vier landen over; Spanje, Portugal, Italië en Duitsland. Kijk jij de finale vanuit een strandstoel aan de Costa Del Sol of in een overbeladen café in Berlijn? Of natuurlijk gewoon thuis voor de 3D-TV, in een kroeg in de regio of op een groot scherm ergens in de natuur? Maak foto’s en stuur ze op naar team@nucentraal.nl.

Fotograaf Alex Schokker kwam tijdens zijn vakantie in Turkije de familie Alferink uit Lemelerveld tegen, zij moedigden het Nederlands Elftal vanuit Marmaris aan. Maar dat heeft natuurlijk niet geholpen.

Gaat Duitsland het nu tegen Spanje opnemen in de finale? Of zetten Portugal en Italië hun zegereeks voort? Wat vast staat, is dat één van deze vier landen zich zondag Europees Kampioen 2012 mag noemen. Wie wordt het?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.