vrouw achter het stuur peugeot 208

Wij (de dames van Salland Centraal) nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld.

Elke 2 weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk enz. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

Deze week rijden we in de nieuwe Peugeot 208 Active 1.4 e-HDi 68pk 2Tronic. Alleen al om te zien een mooie auto. En heel handig de kofferruimte is groot voor een kleinere auto en door de 5-deurs uitvoering is het ook achterin makkelijk instappen. We hebben nu een elektronische automaat met 2tronic. Makkelijke om niet te hoeven schakelen maar het is wel even wennen. Op de automaat stand even flink doortrekken bij het wegrijden zit er niet in. Maar hou je van rustiger optrekken en toeren over de weg dan is het ideaal! Relax en laat de auto zelf denken (vergeet alleen niet op het overige verkeer te letten!).

Aan de binnenkant heb je een mooi groot scherm waarop je de informatie van bv het gebruik van de auto kan aflezen, het menu voor audio af kan spelen een de navigatie kan bedienen met een touchscreen. Je kunt ook nog je Ipod aansluiten en afspelen, wel net zo fijn voor de langere ritjes. Voor de vrouw die alleen onderweg is…niet verkeerd; een SOS knop. Zo wordt er in geval van nood gelijk contact gemaakt met 112 en door de GPS kunnen ze ook gelijk je locatie zien! Lekker veilig dus!

Al met al is het een mooie, luxe en prettige auto. Geschikt voor zakelijk gebruik maar ook zeker voor de boodschappen. Er zit meer dan genoeg ruimte in en door de technische snufjes is de auto stoer, makkelijk te bedienen en veilig! En door de Eco klasse denk je nog aan het milieu ook!

## KADER ## De Peugeot 208 die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Auto Palace Raalte(official Peugeot dealer)

Specificaties:

* Peugeot 208 Active 1.4 e-HDi 68pk 2Tronic, Lichtmetalen velgen, Cruise Control en ESP.

* Elektrische Automaat, Touchscreen scherm met radio, 4 speakers, 2 tweeters en USB aansluiting.

* ISO FIX bevestigingspunten, gekoeld dashboardkasje en comfort voorstoelen.

Vraagprijs € 19.480,- (er is al een nieuwe Peugeot 208 verkrijgbaar vanaf € 13.290,-)

(De auto is vrij van BPM en (voorlopig) geen wegenbelasting. Bij zakelijk rijden, slechts 14% bijtelling)

Voor meer informatie, neem contact op met Auto Palace Raalte

http://dealer.peugeot.nl/autopalace-raalte of Aakstraat 12, Raalte tel: 088-0035565

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.