Home / archiefcentraal / vrouw achter het stuur ford galaxy

vrouw achter het stuur ford galaxy

Tja, wie kent het niet….de uitdrukking “dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn”.

En dat klopt, in veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties vind je ook niet. Maar hoe gaat dat dan…een vrouw achter het stuur. Mannen en vrouwen reageren anders op auto’s. De een kijkt meer naar het uiterlijk, kan ik hiermee voor de dag komen. De ander let meer op de inhoud, cilinders en kleppen. Het een is niet beter dan het ander, het is alleen anders.

Wij (de dames van Salland Centraal) nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld. Elke 2 weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. Verder moeten we naar de sportclubjes, de vriendinnen, naar ons werk enz. We gaan dus testen hoe deze auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur….

Deze week hebben we de beschikking over een Ford Galaxy 2.3 Titanium. Een super auto! Niet alleen om te zien (ja ik weet het, smaken verschillen) maar zeker ook om in te rijden en in het gebruik. De auto is van binnen van alle, maar dan ook echt alle, gemakken voorzien. In hoogte verstelbare stoelen, airco, stoelverwarming, ingebouwde zonneschermen achterin, veel ruime opbergvakken, panorama dak en in het dak zitten als een soort cockpit ook nog eens allemaal mooi afgewerkte opbergvakken. Vanaf het stuur kun je de radio bedienen en de cruise control instellen en verstellen. En dan de ruimte in de auto…. Geweldig! Je kunt gewoon een half voetbalelftal vervoeren, je kunt er namelijk met 7 man (of vrouw uiteraard) in zitten. Dan heb je ook nog prima en voldoende zit/beenruimte. Of natuurlijk een dagje winkelen met je vriendinnen, het past allemaal in 1 auto!

De achterbank bestaat uit 3 stoelen en daarachter de extra 2 zitplaatsen. Deze extra stoelen zijn overigens ook heel makkelijk neer te klappen zodat er een enorme kofferruimte ontstaat. De proef met de kinderwagen en een boodschappenkratje hoeft eigenlijk niet eens uitgevoerd te worden, je kan ook zo wel zien dat ze er beide in kunnen, en (als je wil) kan ook het kratje voor de man er nog bij in. De dakdragers zijn verstelbaar, op de manier zoals ze op de foto staan afgebeeld lijkt het alsof er een spoiler achterop zit, wat de auto net wat extra’s geeft. De Ford is een automaat en bezit cruise control, dus eigenlijk is het enige wat je nog moet doen: sturen!

Hoewel dat voor sommigen wel het moeilijkst is aan auto rijden. Het lijkt lastig om goed te kunnen parkeren met zo’n grote auto maar zet de parkeersensoren aan (voor en achter) en er kan niets meer mis gaan, nou ja, voor de meesten dan niet. Conclusie, een super auto om in te rijden, goede ligging op de weg, en van veel luxe voorzien. Een zeer geslaagde aankoop voor een gezins/zakelijke auto, ga zelf maar eens kijken!

Ford Galaxy 2.3 Titanium

De Ford die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Autobedrijf Lindeboom in Heino.

Specificaties:

* 6 traps selectshift automaat, parkeersensoren, bluetooth, panoramadak

*regensensor, automatisch inschakelende dimlichten, zonneschermen voor en achter

*Xenon verlichting, veel opbergvakken oa onder de voorstoelen

Vraagprijs € 31.500,= (btw verrekenbaar)

Voor meer informatie, neem contact op met Autobedrijf Lindeboom in Heino

Zwolseweg 2 te Heino. Tel. 0572 – 391777

www.lindeboom-heino.nl

Lees ook

Innovatieve stal van familie Bessembinder in Heeten in gebruik

HEETEN – De familie Bessembinder in Heeten neemt deze week haar gloednieuwe, innovatieve ‘Beter voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.