vrijwilligers in zonnetje tijdens h hartfeest

Tijdens het H.Hartfeest van de locatie Lemelerveld, onderdeel van de Emmanuelparochie, zijn de mensen die zich al 25 of 40 jaar belangeloos inzetten voor de geloofsgemeenschap, in het zonnetje gezet. Na afloop van de eucharistieviering werden in het parochiecentrum vijf vrijwilligers gehuldigd. Dit onder het genot van koffie, een hapje en een drankje.

De voorzitter van de Locatieraad vergeleek het vrijwilligerswerk met een mosterdzaadje; ‘het begint in het klein en het kan uitgroeien tot een prachtige boom. Deze mensen hebben dat laten zien.’ De jubilarissen Riky Harink (40 jaar), Yvon Bleumink, Jan Hofhuis, Harry Nijboer en Jo Reimink (allen 25 jaar) kregen vervolgens een oorkonde en bloemen aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.