volgende wedstrijd black cat in gevaar

Tractorpullingteam Black Cat Lemelerveld heeft zaterdag schade gereden tijdens de derde wedstrijd om het Nederlands kampioenschap Tractor Pulling in Made. Ondanks dat het strijdveld vroegtijdig verlaten moest worden, werd het team vijfde. Of er zaterdag gestart kan worden is nog de vraag.

De wedstrijdbaan lag er goed bij en bood voldoende grip. Nadat het team motoren had warmgedraaid, waren ze als zevende aan de beurt. De start was prima, en de Black-Cat ging als een speer richting de 100 meter. De full pull was een feit. Maar onder de tractor lagen verschillende onderdelen van een motorblok wat natuurlijk geen goed teken is.

Terug in het rennerskwartier zag het team een dik gat in één van de motorblokken, met het nodige gruis erbij. Dit betekende einde wedstrijd voor de Black-Cat waarin ze toch nog vijfde is geworden. De tractor werd meteen opgeladen, om thuis in de werkplaats het kapotte motorblok te demonteren. Hier werd het team echter niet echt vrolijk van, want het oliecarter lag vol met verwrongen onderdelen. Het motorblok is waarschijnlijk niet meer te repareren.

De Black-Cat moet waarschijnlijk de wedstrijd aankomende zaterdag in Oudenhoorn laten schieten, omdat het team momenteel geen reserve motorblok op voorraad heeft. Ze gaan hun uiterste best doen om de Black-Cat zo snel mogelijk weer op de baan en terug in competitie te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.