vogels gestolen uit voiliere bij stevenskamp

Om welke vogels het precies gaat is nog niet bekend, maar er zijn in ieder geval twaalf kanaries, twee gele grasparkieten, een diamantvink, een goudvinkman en enkele zebravinken meegenomen.

De diefstal werd zaterdagochtend rond 8.00 uur ontdekt door meneer Bruggeman, een bewoner van Stevenskamp die de vogels elke ochtend voert. Hij trof de volière aan zonder hangslot, het nachthok stond open en de vlucht stond open. Hij miste direct een aantal vogels. Er is aangifte gedaan bij de politie en hiervan is proces verbaal opgemaakt.

De vogels zijn eigendom van de Heetense Vogelvrienden Vereniging en hebben een waarde van enkele honderden euro’s. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze diefstal wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0900-8844. Naar de diefstal wordt een onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.