viva voce zoekt dirigent en koorleden

In verband met het vertrek van de huidige dirigente zoekt koor Viva Voce op korte termijn een inspirerende, enthousiaste en vakbekwame dirigent(e) die zowel de talenten van de koorleden als dat van het combo weet te raken. Daarnaast is het koor ook op zoek naar nieuwe koorleden. Mensen die zingen als een hobby zien en dit wekelijks naar een hoger niveau willen brengen zijn van harte welkom.

Viva Voce is een enthousiast en eigentijds koor, bestaande uit 36 leden en een combo met toetsenist, bassist en drummer. Het koor brengt een gevarieerd repertoire van Nederlands- en Engelstalige kerk- en popmuziek ten gehore. Het koor repeteert wekelijks en verzorgt gemiddeld een keer per maand een kerkdienst in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing te Raalte. Bij gelegenheid worden er optredens verzorgd tijdens evenementen zoals het korenfestival in Apeldoorn, de winterfair in Olst en de kerstshow bij Tuincentrum Groenrijk te Raalte.

Voor informatie kunt u terecht op staging2.vivavoceraalte.nl of kunt u contact opnemen met de voorzitter G. Tenhagen via 0572-358875 of tenhagen1@home.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.