verwarring over dubbele rioolheffing raalte

“Per abuis hebben wij in de voettekst van deze nota een verkeerd rentepercentage gemeld. Wij begrijpen dat dit bij u verwarring kan veroorzaken. U krijgt daarom een duplicaat van de nota, met daarop het juiste percentage,” schrijft de gemeente.

Op de eerste nota stond dat er 3% rente over de rioolheffing gerekend wordt. Dat moet 4% zijn. Dit is wettelijk vastgesteld. Daar mag dus niet van afgeweken worden.

Bewoners hoeven overigens geen actie te ondernemen. Het bedrag blijft namelijk hetzelfde. De gemeente heeft namelijk wel het juiste percentage berekend, maar dit niet juist vermeld in de voettekst. Het vermelden van het verkeerde rentepercentage heeft dus geen gevolgen voor het bedrag op de rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.