Home / archiefcentraal / verkeerslicht katsomver gereden

verkeerslicht katsomver gereden

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de N48 heeft een man een verkeerslicht compleet omver gereden. De man kwam uit de richting Raalte en verloor ter hoogte van de verkeerslichten met de afslag Luttenberg de macht over het stuur.

Waarom de man van de weg raakte is nog onbekend, maar hij en andere weggebruikers hebben donders mazzel gehad dat het allemaal met een sisser is afgelopen. De man schoot vanaf zijn weghelft, dwars over de weg, nam het verkeerslicht mee, vloog over een fietspad en nam ondermeer een verkeersbord in zijn vlucht mee, kwam daarna over de parallelweg, schoot daar de berm weer in, vakkundig langs een boom, en belandde uiteindelijk in de sloot.

Brandweer en politie rukten in volle vaart uit, net als de ambulance. Maar toen de man een keer uit zijn auto gehaald was, kon hij eigenhandig op de brandcard stappen. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Op het kruispunt waren geen andere weggebruikers in de buurt die hij in zijn vlucht mee had kunnen nemen.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.