verhuisdatum isala staat vast 3 augustus 2013

De gehele verhuisoperatie neemt meer dagen in beslag. Op donderdag 1 augustus, na afloop van de poliklinische spreekuren, start de verhuizing van de poliklinieken. Deze verhuizing gaat door op vrijdag 2 augustus. Op zaterdag 3 augustus gaan de patiënten van locatie Weezenlanden over. Via een verbindingsgang tussen locatie Sophia en de nieuwbouw worden op zondag 4 augustus de patiënten van Sophia overgebracht. Verder vinden rondom deze data verhuizingen plaats van afdelingen zoals bijvoorbeeld de röntgenafdeling en de ondersteunende afdelingen.

Meer informatie: staging2.isalabouwt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.