Home / archiefcentraal / verhuisdatum isala staat vast 3 augustus 2013

verhuisdatum isala staat vast 3 augustus 2013

De gehele verhuisoperatie neemt meer dagen in beslag. Op donderdag 1 augustus, na afloop van de poliklinische spreekuren, start de verhuizing van de poliklinieken. Deze verhuizing gaat door op vrijdag 2 augustus. Op zaterdag 3 augustus gaan de patiënten van locatie Weezenlanden over. Via een verbindingsgang tussen locatie Sophia en de nieuwbouw worden op zondag 4 augustus de patiënten van Sophia overgebracht. Verder vinden rondom deze data verhuizingen plaats van afdelingen zoals bijvoorbeeld de röntgenafdeling en de ondersteunende afdelingen.

Meer informatie: www.isalabouwt.nl

Lees ook

Drie woon-werkkavels op locatie Timmermanshuis

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met de ontwikkeling van drie woon-werkkavels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.