verfrissende zomerproeverij in de olsterhof

Op het terras van de Olsterhof in Olst is zaterdag 30 juni en zondag 1 juli een kleurrijke proeverij van vegetarisch cateringbedrijf Zuiver Kruid en seizoensbloembinderij en huiskwekerij Linde’s Hofje. Op zondag kan er bovendien gekeken en geluisterd worden naar orkest Fratelli.

Wie onbespoten, duurzaam en groen zoekt, moet zeker aanstaand weekend kennis komen maken met Karen van Huizen van Linde’s Hofje. Zij heeft een seizoensbloembinderij en een huiskwekerij waar ze duurzaam kweekt. Eén van haar specialiteiten, namelijk fleurige eetbare bloemen, vormen de ingrediënten van de verfrissende proeverij. Tijdens de Zomerproeverij kan er geproefd worden van rozenblaadjes, munt, daglelie en citroen stevia. Stevia is een snel groeiende kruidachtige plant waarvan de blaadjes zoetstof bevatten en hierdoor ook wel ‘het nieuwe suiker’ genoemd wordt.

Zuiver Kruid gelooft in de kracht van kruiden en specerijen en de mogelijkheden daarvan om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Eigenaresse Rotem Beer: “Mijn ideaal is meer mensen in aanraking te laten komen met kruiden en specerijen en het gebruik daarvan ter bevordering van een gezond lichaam en geest”. Rotem bakt voor de verfrissende Zomerproeverij onder andere muffins met kruiden, courgette en aubergines, koekjes met hibiscus en brownies met madeliefjes.

Beide activiteiten zijn gratis te bezoeken en maken deel uit van het Open Weekend bij lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat in Olst. Op zaterdag is de proeverij van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend, op zondag van 11.00 uur tot 17.00. Meer informatie op staging2.olsterhof.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.