van haersma buma en peetoom in raalte

Op maandagavond 2 juli spreken de CDA-lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen Sybrand van Haersma Buma en landelijk partijvoorzitter Ruth Peetoom tijdens het avondprogramma van de CDA-Provincietour II, aanvang 19.45 uur, Brasserie Zwakenberg, Schoolstraat 1, Raalte. Ook de Overijsselse Tweede Kamerkandidaten geven acte de présence.

Overdag op maandag 2 juli 2012 brengt partijvoorzitter Ruth Peetoom vergezeld door de Overijsselse kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen werkbezoeken aan Kampen en Raalte in het kader van de Provincietour II. Met deze Provincietour staat elke maand een andere provincie centraal. In juli is dat Overijssel. Tijdens de werkbezoeken op 2 juli vinden diverse gesprekken en ontmoetingen plaats met partijleden, bestuurleden, politici, maatschappelijke organisaties en andere instanties over maatschappelijk relevante thema’s. ’s Avonds in Raalte sluit ook lijsttrekker Sybrand van Haersma Buma aan.

Zowel CDA-leden als niet-leden zijn van harte welkom op maandag 2 juli om 19.45 uur in Brasserie Zwakenberg, Schoolstraat 11, Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.