Home / archiefcentraal / unicum in afzwemmen tijenraan

unicum in afzwemmen tijenraan

Normaal gesproken begint een kind pas met 5½ jaar aan zwemlessen, maar Femke en Mirthe deden al eerder mee met het baby- en peuterzwemmen in Tijenraan. “Voor hun zwemlessen hebben ze al een lang traject meegedaan,” vertelt een woordvoerder van Tijenraan.

Of de woordvoerder verwacht dat beide dames zaterdag met zwemdiploma het zwembad uitlopen? “Jazeker, want beide meisjes hebben het proefzwemmen met vlag en wimpel gehaald. Als we onze twijfels hadden, mochten ze niet meedoen met het afzwemmen.”

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.