tip van hans ga eens in blokzijl kijken

Raaltenaar Hans de Kort adviseert de colleges van B&W van de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe om eens in Blokzijl te gaan kijken, voor wat betreft het opruimen van hondenstront.

“Met grote belangstelling las ik Op Salland Centraal het artikel over de hondenstront-afvalbakken in Olst-Wijhe. Het bracht me in herinnering dat ook in Raalte bij velen een hondenstrontergernis bestaat, waaraan wethouder Haarman zegt praktisch niets te kunnen doen. ” De Kort verwijst naar een uitspraak van Haarman in de raadsvergadering: “Dan mag je wel op ieder grasveldje iemand bijzetten.”

“In Blokzijl hebben ook ze geprobeerd een oplossing te vinden voor deze algemene ergernis. Ik heb daarvan een foto gemaakt en bijgevoegd. Zo te zien functioneert dit prima in Blokzijl. Blijkbaar wordt er goed gecontroleerd en worden de bakken tijdig geleegd. Op het achterliggende grasveld was dan ook geen enkele hondendrol te ontdekken,” aldus De Kort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.