tien jaar beachtennis in luttenberg

De dinsdagavondgroep van tennisvereniging Luttenberg houdt in juli voor de tiende keer het beachtennistoernooi. “Jawel we gaan er een groot feest van maken,” meldt de organisatie van het toernooi. Op 3,4,5 en 8 juli wordt het toernooi in de zandkoele op de hoek van de Butzelaarstraat en de Bergweg gehouden.

Daar worden in het zand weer zeven velden uitgezet. Ook wordt er gezorgd voor een onderkomen voor het kleden,eten en drinken. Voor de jongste bezoekers wordt er een springkussen neergezet, zodat de ouders het spel kunnen spelen zonder voor oppas te moeten zorgen.

Er wordt gespeeld met vier spelers op een veld, dubbelspel dus. Het net hangt op 2 meter hoogte, maar verder worden er gewone tennisballen en tennisrackets gebruikt.

Doel van het spel is om de de bal hoog te houden, want als de bal de grond raakt, krijgt je tegenpartij een punt. Behendigheid is dus zeker zo belangrijk als het kunnen tennissen.

Alle regels staan samen met de speelschema’s in het programmaboekje dat je ontvangt als je je opgeeft. Dat kan bij Walter Hobert via mail of telefonisch. Het mailadres is walterhobert@gmail.com en 0611721812.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.