teenage party en dj jerome bij dll

De Leeren Lampe presenteert op vrijdag 15 juni een nieuwe editie van de Teenage Party. Een dag later, op zaterdag 16 juni, staat de DJ Jerome achter de draaitafels van het Raalter uitgaanscentrum.

De Teenage Party is gericht op de jonge stappers tussen de 12 en 15 jaar. Zij mogen rekenen op een avondje fijne dansmuziek. De Leeren Lampe is die avond geopend van 21.00 uur tot 0.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

De avond erna staat in het teken van DJ Jerome. Waar hij komt, is het feest. Zijn draaistijl is zeer breed, een opzwepende mix van dance, après-ski, R&B, Nederlandstalige feestmuziek en dance classics. DJ Jerome is een echte entertainer met een vlotte presentatie. In 2010/2011 scoorde hij samen met de Lawineboys een grote hit met ‘Sex met die kale’, een stampende skihutversie van ‘Sex on Fire’ van Kings of Leon. Jerome is een graag geziene gast in Raalte. Hij was al vele malen eerder te gast in De Leeren Lampe en draait daarnaast ook regelmatig bij café De Gouverneur. In de zomer en winter is de DJ ook regelmatig in het buitenland te vinden. Zo draaide hij al in Oostenrijk, Frankrijk, Kreta en Spanje.

Aanvang is om 22.30 uur. De entree bedraagt 8,50 euro, members betalen 7 euro. Reserveren voor het discovervoer van DLL kan die zaterdagavond tot 22.00 uur via staging2.deleerenlampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.