taxibus op zijkant na aanrijding

Een taxibus is donderdagmorgen op zijn zijkant beland na een aanrijding met een personenauto. Het ongeluk gebeurde bij de kruising van de N348 en de Chrismansweg, nabij Luttenberg. Bij het ongeval is de bestuurder van de personenauto, een 75-jarige Raaltenaar, gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De bus reed over de N348 vanuit de richting Lemelerveld en sloeg bij de verkeerslichten rechtsaf de Chrismansweg op. Op het moment dat de bus rechtsaf was geslagen, kwam er vanuit de parallelweg een auto rijden. De bestuurder van dat voertuig heeft de taxibus vermoedelijk over het hoofd gezien en verleende geen voorrang, waardoor de aanrijding ontstond.

In de taxibus zaten ten tijde van het ongeval geen passagiers, wel zaten er een 60-jarige chauffeur uit Dalfsen en een begeleider in. Die kwamen met de schrik vrij.

Beide voertuigen zijn door een bergingsvoertuig afgesleept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.