super iedereen enthousiast over bouwplannen

Volgens Johan Supèr, rector van het Carmel College Salland, is iedere betrokkene positief over de nieuwbouwplannen van zijn school. Omwonenden hebben volgens hem geen problemen met het feit dat ze twee etages hoog willen, leerlingen, leerkrachten en ouders zijn positief over de plannen en daarnaast blijven de ontwikkelde plannen ‘sober en doelmatig’.

Het sobere karakter is een eis van de gemeenteraad. Vorig jaar kwam Supèr ‘even’ naar de gemeenteraad om een blanco cheque te halen. Die kreeg hij niet mee, simpelweg omdat hij niet eens wist wat de plannen zouden gaan kosten.

Maandagavond kwam hij goed beslagen ten ijs. De raadsleden hadden ruim van tevoren een presentatie gekregen van zijn plannen, hij had een overzicht van de te maken kosten en had al overleg met directe buren gevoerd.

Het enige dat meneer Supèr nu nog over het hoofd ziet is de locatie. De CCS-rector wil de school optrekken op de huidige locatie van het gebouw. “Het is het beste om op dezelfde locatie te bouwen. Een andere locatie vraagt om een duurder gebouw.” Vertellen waarom een andere locatie om een duurder gebouw vraagt, deed de rector echter niet. Ook vanuit de raad kwam er geen kritische vraag over.

Dat er een nieuw CCS in Raalte komt te staan, lijkt met het aantal kritische vragen uit de gemeenteraad een feit. Wanneer, hoe en waar, dat blijft nog even de vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.