succesvolle sallandse startersdag

Afgelopen vrijdag vond in de Deventer Schouwburg de Sallandse Startersdag plaats met als thema ‘Heb jij de smaak van ondernemen al te pakken?’ Het was de eerste keer dat een Startersdag in deze vorm in Salland georganiseerd werd. Rond de 50 serieuze startende ondernemers waren aanwezig om zichzelf voor te bereiden op een goede start van hun onderneming.

Ruud Fabels, manager Bedrijven Rabobank Salland vertelt: “Veel mensen kennen de Startersdag van de Kamer van Koophandel, maar er was er geen in Salland. Nu hebben wij dit naar ons toegetrokken en er een eigen vorm aan gegeven. Samen met bevlogen en bewegende ondernemers uit de regio hebben we een terras gebouwd, waar starters aan de hand van een menukaart hun middag konden samenstellen. Zo kwamen de starters in gesprek met ervaren ondernemers en gedegen organisaties. De KvK was vertegenwoordigd maar ook het Ondernemershuis, De Belastingdienst, Brouwers accountants, Guts Communication, Qredits, MKB-Deventer, De Fabriek, Boei10, Saxion Young Business Professionals, Jouw Eigen Kracht en Rabobank Salland. Het was een succesvolle en inspirerende middag die afgesloten werd met een gezellige netwerkborrel. Volgend jaar weer!”

Op het programma voor dit jaar staan ook nog een Ondernemersavond voor alle ondernemers in Salland op 3 september in de Deventer Schouwburg, het Starterscafé op 29 oktober en het Agrarisch Seminar op 19 november.”

Meer informatie over de activiteiten van Rabobank Salland kun je vinden op staging2.salland.rabobank.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.