succesvolle opgave houtdorp olst wijhe

Ruim honderd kinderen hebben zich dinsdag opgegeven voor houtdorp in Olst-Wijhe. Voor het eerst gebeurde dit op één dag voor de zomervakantie. En met succes. Veel ouders waren bereid om een dag of meerdere dagen te helpen als vrijwilliger.

Het houtdorp vindt elk jaar plaats in de laatste week van de zomervakantie voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voorgaande jaren spande het er om of het houtdorp door kon gaan. Het geringe aantal vrijwilligers was een reden om ouders dit jaar te vragen een dag te helpen. De paspoorten werden bij opgave gelijk meegegeven. Het paspoort geeft elk kind tijdens houtdorp toegang tot het terrein. Deze moeten ze dus elke dag meenemen.

Opgave voor houtdorp is niet meer mogelijk. De organisatie van houtdorp is blij met het aantal aanmeldingen, zowel van de kinderen als van de vrijwilligers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.