strijd in golfcompetitie losgebarsten

Het was donderdag een geweldige strijd in de twaalfde competitiewedstrijd op de Pitch & Putt baan in Lemele. De in Nieuw Heeten wonende Theo Otten, Nijverdaller Herman Scholten en de jarige Henri Duerink uit Lemele scoorden alle drie 1 boven par (rondje 55) en kregen elk tien punten voor het tussenklassement.

Hans Strijkveen uit Raalte en Jan Hekman uit Ommen scoorden een rondje van 58 slagen over de 18 holes en kregen 7 punten bij geschreven in de tussen stand voor de strokeplay competitie. Voor het Stabelford klassement waren de tien punten deze keer voor Henri Duerink voor zijn rondje 55, Mieke Bendijk en Dinand Scholten kregen elk 9 punten voor hun ronde.

Zeven punten waren er in dit klassement voor Theo Otten, Herman Scholten, Jan Hekman uit Nijverdaller en Ommennaar Jan Hekman. IN de tussen stand voor de strokeplay competitie gaat Hans Strijkveen op kop met 87 punten gevolgd door Herman Scholten met 79 en deze weer op 1 punt gevolgd door Theo Otten.

Mieke Bendijk gaat in het stabelford klassement op kop met 58 punten gevolgd door Gerrit Tempert met 46 punten die weer op 1 punt gevolgd wordt door Henk Bendijk die weer 1 punt voorsprong heeft op Gerrit Koggel. Bij strokeplay tellen het aantal slagen over de 18 holes en bij stabeleford wordt rekening gehouden met de handicap (niveau van de speler).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.