storing in wedstrijdbad tijenraan

In de periode dat het wedstrijdbad gesloten is, zijn het recreatie- en doelgroepenbad wel regulier geopend. De groepslessen die normaal in het wedstrijdbad gegeven worden, worden voor zover mogelijk te verplaatst naar de andere baden. Dit zorgt ervoor dat er beperkte ruimte is om recreatief te zwemmen.

Vanwege de overlast die de werkzaamheden veroorzaken en de beperkte ruimte voor recreatief zwemmen, wordt er van 10 tot en met 22 juni een speciaal tarief gehanteerd. A;s je wil zwemmen bij zwembad Tijenraan, geldt een korting van 50% op het laagtarief voor recreatief zwemmen. Een entreekaart kost dan 1,50 euro.

Afgelopen weekend werd het wedstrijdbad leeggepompt, gewoon op straat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.