Home / archiefcentraal / stenen poortje in centrum raalte verwoest

stenen poortje in centrum raalte verwoest

Het stenen poortje tussen de Kruisverheffing en de parkeerplaats van de Herenhof in het centrum van Raalte staat er niet meer. Een vrachtwagen heeft het poortje afgelopen weekend omver gereden. Volgens een woordvoerder van de gemeente heeft de chauffeur zich zelf gemeld.

De gemeente stuurt binnenkort een schade-expert naar de plek des onheils toe om de exacte schade op te maken. Volgens de woordvoerder van de gemeente is de kans groot dat het poortje weer herbouwd wordt.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.