Home / archiefcentraal / spelers hertha bezoeken synagoge

spelers hertha bezoeken synagoge

Naar aanleiding van de opvoering van het toneelstuk ‘Hertha.. omdat ze een Joods meisje was’ werden spelers en helpers uitgenodigd door Eléon de Haas, cultuurmakelaars van de provincie Overijssel, om een bezoek te brengen aan de synagoge van Enschede. Zondag was het zover.

In anderhalf uur tijd kregen de spelers, helpers en mevrouw Hietkamp een inspirerende rondleiding in één van de mooiste synagoge’s van Nederland. Ook hier kwam weer naar voren dat het belangrijk is en blijft dat het verhaal wordt doorverteld.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.