sp wil levensgroot standbeeld van postbode

“Vele jaren bracht de postbode u al het nieuws in dienst van de PTT en opvolgers. Omstreeks deze tijd gaat de laatste postbode met een vol dienstverband de sector verlaten, ook in de gemeente Raalte. Als burgemeesters het een beetje goed hebben gedaan wordt soms een straat of plein naar hen vernoemd zodat zij niet worden vergeten. Een goede gewoonte bij personen met een uitstekende staat van dienst,” schrijft Van Kampen.

“Wel, al die postbodes persoonlijk bedanken lijkt misschien wat hoog gegrepen. Toen wij erover nadachten kwam echter naar boven dat het niet zou misstaan om een kunstwerk op ware grootte te laten maken ter ere van de laatste postbode, en natuurlijk al zijn/haar voorgangers in de gemeente Raalte. Zou u als college er eens naar willen kijken of dit idee als dank voor al die poststukken netjes aan huis iets zou kunnen zijn voor een fraaie plek ergens in onze gemeente?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.