Home / archiefcentraal / sharon pronk exposeert in vmr

sharon pronk exposeert in vmr

Sinds kort heeft Sharon Pronk een eigen expositie in het Virtueel Museum Raalte(VMR). Het VMR is bijzonder trots op deze nieuwe exposant met haar eigen sieradenlijn. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.virtueelmuseumraalte.nl

Sharon Pronk: “Op de vakschool te Schoonhoven heb ik mijn vak geleerd. Wat dit vak vooral zo mooi maakt: het vermogen om een vorm afgeleid uit vooral de natuur, kleding of bouwkunst te herconstrueren zodat het niet direct te herleiden is, dit kan door het veranderen van verhoudingen, door vormen te herhalen of op een andere manier te rangschikken. Dit proces kun je voortzetten totdat er een interessant beeld ontstaat. Op mijn site www.pronksieraden.nl leg ik ook uit dat de ambachtelijkheid me aanspreekt en dat je op die wijze je creatieve ingeving gestalte kunt geven. Het klinkt zweverig en cliché maar eigenlijk kan alles in mijn omgeving me inspireren, kijken is het halve werk.”

Susan exposeert onder andere in New York, Newport Beach, San Francisco, München en Hong Kong. “Ook werk ik samen met collega Maartje Trooster onder de naam Door Edelsmeden. Exposeren doen we ook samen. We hebben ieder onze eigen lijn maar versterken elkaar door samen te werken.”

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.