scouting raalte houdt open huis

Scouting Raalte houdt op zaterdag 16 juni een open huis in en rondom haar clubgebouw aan de Westdorplaan 132b in Raalte. Van 9.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur kan iedereen een kijkje komen nemen bij onze vereniging! Ontdek wat je allemaal kan doen bij Scouting Raalte. Natuurlijk zijn ook de ouders van harte welkom.

Het beloofd in ieder geval een echte scouting ochtend te worden met tal van activiteiten waar ook kinderen bij kunnen aansluiten die deze dag een kijkje komen nemen. Alle kinderen van 5 jaar en ouder zijn van harte welkom.

Tijdens deze dag staat er bij het clubgebouw een infostand. Hier kan men informatie inwinnen en eventueel nieuwe leden, leiding en vrijwilligers opgeven. Scouting Raalte heeft in het nieuwe seizoen voor alle groepen nog plaats voor nieuwe leden. Opgave van nieuwe leden is ook mogelijk via aanmelden@scouting-raalte.nl of via onze website staging2.scouting-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.