Home / archiefcentraal / savas naar special olympics

savas naar special olympics

Vrijdagmiddag 1 juni zijn zestien sporters van zwemvereniging SaVaS uit Raalte, samen met vijf begeleiders vertrokken naar de nationale Special Olympics 2012 in Den Bosch. De Brabanthallen zijn omgetoverd in slaapzalen, waar zij samen met alle andere 2500 sporters overnachten. Vrijdagavond werden de Spelen feestelijk geopend met verschillende artiesten en de bekende Olympische vlam.

Zaterdag worden de voorwedstrijden gezwommen, en zondag strijden de zwemmers voor een medaille. Daarna worden de Spelen officieel afgesloten zullen worden en de Olympische vlam wordt gedoofd. ’s Avonds zullen de zwemmers weer in Raalte bij Tijenraan arriveren, waar belangstellenden hen zullen verwelkomen.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.